Studij
Razina Studija
Sveučilišni diplomski studijNaziv
Sanitarno inženjerstvoKolegiji
- Tehnologija i kontrola kakvoće hrane biljnog podrijetla
- Uvod u menadžment
- Higijena tla
- Genetički modificirani organizmi u hrani na tržištu u Republici Hrvatskoj
- Predmeti opće uporabe i prehrambeni aditivi
- Fizikalni faktori okoliša
- Gospodarenje otpadom
- Higijena zraka
- Higijena voda
- Pesticidi
- Zdravstvena ekologija
- Zaštita okoliša
- Ekološki proizvedena hrana
- Sustavi upravljanja kvalitetom
- Metode zdravstveno ekološkog istraživanja
- Životinje koje prenose bolesti i njihovo suzbijanje
- Gospodarenje vodama
- TKŽ
- Prehrana i zdravlje
- Instrumentalne metode
- Matematičko i računalno modeliranje ekoloških sustava
- SSH
- GENI I OKOLIŠ U RAZVOJU BOLESTI
- Specijalna toksikologija
- PM
- MZO
- Izazovi komunikacije u kriznim situacijama
- Osnove urbanizma i prostornog planiranja
- Sanitarna hidrotehnika